Kookcursus!!!
Exclusieve
kookcursus vanaf begin november t/m maart ....
Na
het succes van vorig jaar gaan we dit jaar weer van start met de Hooghe
Bergh kookcursus voor beginners en voor gevorderde. 'S
avonds wordt u ontvangen
met
een amuse en aperitief of kopje koffie. Daarna volgen de instructies over het
menu en worden de cursisten verdeeld in 3 รก 4 groepen.
Aan
de werktafels in de keuken gaan we gezamenlijk koken onder toezicht van de kok.
Tijdens het koken krijgt u aanwijzingen en uitleg over de verschillende producten en materialen waarmee wordt gewerkt. U werkt vanzelf sprekend uitsluitend met
Tijdens het koken krijgt u aanwijzingen en uitleg over de verschillende producten en materialen waarmee wordt gewerkt. U werkt vanzelf sprekend uitsluitend met
hoogwaardige
producten en gaan we back to basic. Dit wil zeggen dat alle basis technieken
eerst aan bod komen zoals het trekken van een stevige bouillon of maken van
sauzen,
voordat
we beginnen met de moeilijke technieken.
Na de "mis en place" gaan we aan tafel. Iedere groep serveert zijn eigen gerecht en deelt zijn ervaringen met de overige aanwezigen.
Na de "mis en place" gaan we aan tafel. Iedere groep serveert zijn eigen gerecht en deelt zijn ervaringen met de overige aanwezigen.
Onder
het genot van een bijpassende wijn genieten we het 3 of 4 gangen
menu.
De
cursus is van november t/m maart 2x per maand 10 lessen totaal, mocht u zin
hebben om u kooktechnieken te verbeteren samen met ons laat het even
weten
via
de mail of aan de bar. Als we voldoende inschrijvingen hebben volgt er snel meer
informatie over de exacte data en prijs van de cursus.