Evenementen



Kookcursus!!!
Exclusieve kookcursus vanaf begin november t/m maart ....
Na het succes van vorig jaar gaan we dit jaar weer van start met de Hooghe Bergh kookcursus voor beginners en voor gevorderde. 'S avonds wordt u ontvangen
met een amuse en aperitief of kopje koffie. Daarna volgen de instructies over het menu en worden de cursisten verdeeld in 3 รก 4 groepen.
Aan de werktafels in de keuken gaan we gezamenlijk koken onder toezicht van de kok.

Tijdens het koken krijgt u aanwijzingen en uitleg over de verschillende producten en materialen waarmee wordt gewerkt. U werkt vanzelf sprekend uitsluitend met
hoogwaardige producten en gaan we back to basic. Dit wil zeggen dat alle basis technieken eerst aan bod komen zoals het trekken van een stevige bouillon of maken van sauzen,
voordat we beginnen met de moeilijke technieken.

Na de "mis en place" gaan we aan tafel. Iedere groep serveert zijn eigen gerecht en deelt zijn ervaringen met de overige aanwezigen.
Onder het genot van een bijpassende wijn genieten we het 3 of 4 gangen menu.
De cursus is van november t/m maart 2x per maand 10 lessen totaal, mocht u zin hebben om u kooktechnieken te verbeteren samen met ons laat het even weten
via de mail of aan de bar. Als we voldoende inschrijvingen hebben volgt er snel meer informatie over de exacte data en prijs van de cursus.